Over onsOver onsOver onsOver onsOver onsOver onsOver onsOver onsOver onsOver onsOver onsOver onsOver onsOver onsOver onsOver onsOver ons

Over ons

Voetbal-academie Leemans & Van der Ent

Voetbal-academie Leemans & van der Ent is ontstaan door een combinatie van gedeelde passie, vriendschap, onze ruime ervaringen als speler en trainer en de wens deze passie en ervaringen over te brengen op de jeugd. Dit is onze grote motivatie geweest om te starten met onze eigen voetbal-academie. 

Ken Leemans

Ken Leemans is natuurlijk een bekende naam voor vele voetbalkenners. Hij was de man die VVV op 24 april 2009 enkele minuten voor tijd naar het kampioenschap kopte (zie 2e link onder tekst) en maker van één van de mooiste afgekeurde goals ooit (zie 1e link onder tekst). Ken heeft een voetbal CV opgebouwd waar menig kind van droomt. O.a. KV Mechelen, Roda JC, VVV-Venlo en Hansa Rostock zijn de aansprekende clubs waar Ken onder contract heeft gestaan. Daarnaast kwam Ken drie keer uit voor het nationale jeugdelftal van België. Hij speelde interlands tegen Engeland, Nederland en Tsjechië. Na zijn actieve loopbaan heeft Ken ervaring bij verschillende voetbalscholen in binnen- en buitenland waar hij de trainingen voor kinderen verzorgde. Tegenwoordig is Ken in zijn woonplaats Hout-Blerick actief als hoofd-jeugdopleiding van HBSV en traint hier ook zijn zoon en team. Ken is in het bezit van trainersdiploma UEFA C

Afgekeurde wereldgoal:

https://youtu.be/DQOVQt3EGREC

Kampioensgoal:

https://youtu.be/jCtxbdQ_WOs

 

Wouter van der Ent

Wouter van der Ent heeft zijn sporen in de voetbalwereld achergelaten bij o.a. FC Utrecht en GA Eagles. De club waar Ken en Wouter beide gespeeld hebben aan het einde van hun loopbaan is De Treffers uit Groesbeek. Wouter is al vroeg het trainersvak ingegaan en is in totaal 11 seizoenen als hoofdtrainer actief geweest in het amateurvoetbal, tot zijn verhuizing naar Hout-Blerick afgelopen jaar. Naast het jarenlange hoofdtrainerschap heeft Wouter in Gelderland een voetbalschool gerund. Hier gaf hij o.a. trainings modules  aan kinderen van 6 t/m 15 jaar in Zevenaar en Westervoort. Momenteel heeft Wouter een rol als klankbord in de TC jeugd van HBSV.
Daarnaast werkt Wouter in het VMBO speciaal onderwijs als trajectbegeleider. Hier begeleid hij leerlingen met specifieke behoeftes op weg naar een stabiele veilige toekomst.
Wouter is in het bezit van het UEFA C en UEFA B trainersdiploma.