Onze academies

Onze academies

Onze academies

Talentenacademie
Leeftijd van 3/4 jaar en 5/6 jaar
Voetballen doen vele kinderen al van jongs af aan, vaak nog niet in clubverband. Daarom is de talentenacademie de ideale mogelijkheid om kinderen goed voor te bereiden zodat ze op verschillende vlakken makkelijker aansluiting vinden wanneer ze zich aanmelden bij een voetbalclub. De trainingen bij de talentenacademie richten zich op ondekken van het voetbalspel op een speelde wijze. De groep 5/6 jaar leert al de basisbegrippen van het technisch voetballen.
Trainingsacademie
Leeftijd van 7 t/m 12 jaar
De trainingsacademie is voor kinderen die al gewend zijn bij een club te trainen. Bij de trainingsacademie wordt de nadruk gelegd op een completer aanbod van het voetballen. Naast het wisselende trainingoefeningen wordt er ook veel aandacht besteed aan motoriek en voetbalconditie
Eliteacademie
Leeftijd van 13  t/m 16 jaar of getalenteerde jongere spelers op uitnodiging door de trainers vanuit de trainingsacademie
In deze groep zitten kinderen, voetballers en keepers, van 13 t/m 16 jaar. Ook kunnen kinderen vanuit de trainingsgroep met specifieke kwaliteiten uitgenodigd worden door de trainers van de voetbalacademie om in de elitegroep te gaan trainen. De trainingen van de de elitegroep zullen zowel individueel, in kleine groepjes of als groep gedaan worden met voetballers en keepers. De lat zal een stukje hoger gelegd worden waardoor de kinderen zich met de juiste weerstand/niveau verder kunnen ontwikkelen. 
Keepersacademie
Leeftijd van 7 t/m 12 jaar
Tijdens de keeperstrainingen wordt door onze keeperstrainer de basis van het keepersvak in de breedste zin getraind. Voetenwerk, coordinatie en keeperstechnieken zullen wekelijks specifiek getraind worden.